MENI
6.1.2020

Čestitka predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragana Čovića novoizabranom predsjedniku Republike Hrvatske

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine  BiH dr. Dragan Čović uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću, koju prenosimo u cijelosti:

"Poštovani gospodine Milanović, 

u ime stanovnika Bosne i Hercegovine i u moje lično ime želim Vam uputiti čestitke povodom izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske. 

U budućem radu Vam želim mnogo uspjeha u obavljanju predsjedničke dužnosti i predvođenju hrvatske domovine na dobrobit svih njezinih građana. 

Uvjeren sam kako će Vaša državna politika biti predana hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini u cilju zaštite i ostvarenja pune ravnopravnosti i prava konstitutivnog naroda. 

Pozivam Vas da, temeljem Vašeg razumijevanja pozicije hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini kojega ste iskazali kao predsjednik Vlade Republike Hrvatske, uspješnom saradnjom radimo na daljnjem razvoju i jačanju odnosa Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te da, ujedinjeni u težnjama čvrstih dobrosusjedskih odnosa i razvijene regije, zajednički radimo na ostvarenju euroatlantskog puta Bosne i Hercegovine. 

S poštovanjem,

Predsjedavajući Doma naroda

Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine

dr. Dragan Čović". (kraj) 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću