MENI
12.11.2019

Poslanici u Predstavničkom domu Predrag Kožul i Edin Mušić učestvuju u Podgorici na Regionalnoj radionici o jačanju saradnje parlamenata i državnih revizorskih institucija

Poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Predrag Kožul i Edin Mušić učestvuju na Regionalnoj radionici o jačanju saradnje parlamenata i državnih revizorskih institucija, koja se od 12. do 14. novembra održava u Podgorici.

Radionica, koju zajednički organiziraju Svjetska banka i Skupština Crne Gore, predstavlja nastavak regionalnog seminara koji je održan u Tirani u maju ove godine, kada se razgovaralo o načinima poboljšanja učinka državnih revizorskih institucija u zemljama zapadnog Balkana.

Tokom radionice, čije su održavanje podržali i švicarski Trast fond za jačanje odgovornosti i povjerenja (SAFE) i Evropska komisija, parlamentarci i predstavnici državnih revizorskih institucija iz zemalja regiona razmijenit će iskustva i dobre prakse u izradi strategija i tehnika saradnje parlamentarnih nadzornih tijela i eksterne revizije. (kraj)

 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću