MENI
6.11.2019.

Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ др Драган Човић примио у наступну посјету амбасадорку СР Њемачке у БиХ

"Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ др Драган Човић примио је данас у Сарајеву у наступну посјету амбасадорку Савезне Републике Њемачке у Босни и Херцеговини Margaret Uebber.

Током састанка, званичници су разговарали о тренутној политичкој ситуацији, евроатлантским интеграцијама, те похвалној билатералној сарадњи.

Амбасадорка Uebber истакнула је да ће се Њемачка наставити залагати за савремену и развијену Босну и Херцеговину, као и за побољшавање већ постојеће привредне и политичке сарадње.

Др Човић истакнуо је позитиван однос двије земље и подршку коју Њемачка као поуздан и снажан партнер исказује Босни и Херцеговини на путу ка чланству у Европску унију и НАТО. Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ зажелио је добродошлицу амбасадорки Uebber, те успјех током предстојећег мандатног периода." (саопштење из Кабинета предсједавајућег Дома народа др Драгана Човића)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу