MENI
4.9.2019.

Делегаткиња у Дому народа Марина Пендеш учествоваће на 3. међународној конференцији Групе за подршку Путу свиле Парламентарне скупштине ОЕБС-а

Делегаткиња у Дому народа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Марина Пендеш учествоваће на 3. међународној конференцији Групе за подршку Путу свиле Парламентарне скупштине ОЕБС-а, која ће се од 5. до 7. септембра одржати у граду Андерматту у Швајцарској.

Конференција, чији је тематски наслов „Иницијатива Појас и пут – покретач Циљева одрживог развоја“, организује се под заједничким покровитељством Делегације Федералне скупштине Швајцарске и Групе за подршку Путу свиле Парламентарне скупштине ОЕБС-а.

Скуп парламентараца у Швајцарској биће подијељен у четири радионице, које су посвећене стварању одрживе инфраструктуре, ублажавању ризика пословања, промоцији транспарентности и доброг управљања, као и даљим перспективама сарадње између држава чланица.

Како су организатори најавили, Конференција ће бити одлична прилика за одржавање мултилатералног дијалога о економској, политичкој и хуманитарној сарадњи између држава чланица Групе за подршку Путу свиле Парламентарне скупштине ОЕБС-а. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу