MENI
4.9.2019.

Izaslanica u Domu naroda Marina Pendeš sudjelovat će na 3. međunarodnoj konferenciji Skupine za potporu Putu svile Parlamentarne skupštine OESS-a

Izaslanica u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Marina Pendeš sudjelovat će na 3. međunarodnoj konferenciji Skupine za potporu Putu svile Parlamentarne skupštine OESS-a, koja će se od 5. do 7. rujna održati u gradu Andermattu u Švicarskoj.

Konferencija, čiji je tematski naslov „Inicijativa Pojas i put – pokretač Ciljeva održivog razvoja“, organizira se pod zajedničkim pokroviteljstvom Izaslanstva Federalne skupštine Švicarske i Skupine za potporu Putu svile Parlamentarne skupštine OESS-a.

Skup parlamentaraca u Švicarskoj bit će podijeljen u četiri radionice, koje su posvećene stvaranju održive infrastrukture, ublažavanju rizika poslovanja, promidžbi transparentnosti i dobrog upravljanja, kao i daljnjim perspektivama suradnje između država članica.

Kako su organizatori najavili, Konferencija će biti odlična prigoda za održavanje multilateralnog dijaloga o ekonomskoj, političkoj i humanitarnoj suradnji između država članica Skupine za potporu Putu svile Parlamentarne skupštine OESS-a. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću