MENI
27.9.2018

Parlamentarni vojni povjerenik BiH Boško Šiljegović prisutvovao svečanosti primopredaje dužnosti vojnog atašea Grčke u BiH

Parlamentarni vojni povjerenik BiH Boško Šiljegović sastao se, u okviru svečanosti primopredaje dužnosti vojnog atašea Grčke u BiH, sa odlazećim vojnim atašeom Grčke u Bosni i Hercegovini brigadirom Vasileiosom Karavelisom.

Zahvaljujući se na višegodišnjoj uspješnoj saradnji, parlamentarni vojni povjerenik BiH Boško Šiljegović upoznao je brigadira Karavelisa s aktivnostima Ureda parlamentarnog vojnog povjerenika BiH za 2018. godinu, kao i sa dosadašnjim rezultatima rada na polju zaštite ljudskih prava i osnovnih sloboda pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Brigadir Karavelis izrazio je zadovoljstvo trogodišnjom saradnjom sa parlamentarnim vojnim povjerenikom BiH i pohvalio profesionalan odnos u radu Ureda parlamentarnog vojnog povjerenika.

Brigadir Karavelis predstavio je parlamentarnom vojnom povjereniku BiH novoimenovanog vojnog atašea Grčke u Bosni i Hercegovini, brigadira Michaila Palaiogosa. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću