MENI
11.9.2017.

U zgradi Parlamentarne skupštine BiH postavljeni info pultovi za posjetitelje

Početkom kolovoza ove godine u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) postavljeni su info pultovi, uz pomoć kojih se posjetitelji mogu upoznati o osnovnim informacijama i trenutnim aktivnostima u najvišoj zakonodavnoj instituciji BiH.

Info pultovi, na kojima posjetitelji informacije mogu pročitati na tri službena jezika u BiH i na engleskom jeziku, sastoje se od sedam osnovnih modula - vijesti, kalendar, smjernice, PSBiH, pitanja, linkovi i kontakt.

Pomoću modula vijesti i kalendara, koji su izravno povezani sa web stranicom PSBiH, korisnici se mogu upoznati sa aktualnostima u PSBiH i najavama događaja u narednom razdoblju.

Modul smjernice sadrži informacije o dvoranama u PSBiH, odnosno podatke o broju mjesta, na kojim katovima se nalaze, kao i fotografiju i video koji posjetiteljima prikazuje put od ulaza u zgradu PSBiH do tih dvorana.

U modulu nazvanom PSBiH nalaze se osnovne informacije o Zastupničkog domu i Domu naroda PSBiH, strankama i koalicijama koje su zastupljene i koje su bile zastupljene u PSBiH, o tome tko je tko od zastupnika i izaslanika u oba doma PSBiH, opći podaci o zgradi PSBiH, kao i statistički podaci o najvišoj zakonodavnoj instituciji BiH.

U modulu često postavljenih pitanja, posjetitelji se mogu informirati o strukturi, funkcioniranju i načinu odlučivanja u državnom parlamentu.

Modul linkovi čitatelje upućuje na stranice Predsjedništva BiH i Vijeća ministara BiH, a modul kontakt omogućava posjetiteljima upućivanje dodatnih pitanja Sektoru za odnose s javnošću PSBiH.

Info pultovi za posjetitelje postavljeni su u holovima u prizemlju i na prvom katu zgrade PSBiH. (kraj) 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću