MENI
11.3.2011

Radionica „Vještine efektnog komuniciranja, rukovođenje konfliktom, upravljanje vremenom i stresom“




Zaposlenici Sektora za opće poslove Sekretarijata Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, učestvovat će od 14. do 17. marta na radionici „Vještine efektnog komuniciranja, rukovođenje konfliktom, upravljanje vremenom i stresom“.
Radionica ima za cilj na praktičan način razmotriti izazove svakodnevnog radnog okruženja te pružiti priliku da se isprobaju tehnike i metode koje komunikaciju i atmosferu u timu mogu učiniti boljom i ugodnijom. Također, želi se istaći činjenica kako efektna i efikasna komunikacija nije jedini način da se odnosi, uspjeh, i atmosfera u radnom okruženju održe, ali je definitivno jedan od ključnih faktora u uspostavljanju funkcionalne radne sredine. Sagledavanjem osobnih stavova i pristupa radu, te primjenom metoda za prevazilaženje svakodnevnih izazova poput rokova, stresa i konflikta, preuzima se inicijativa i otvara put ka stvaranju boljeg i uspješnijeg radnog okruženja.
Inače, radionica će biti održana uz saradnju Odsjeka za parlamentarnu podršku i monitoring Misije OSCE-a u BiH, i rezultat je uspješne saradnje sa Sekretarijatom PSBiH u okviru edukacije državnih službenika. (kraj)



PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću