MENI
6.4.2020

Predsjedavajući Predstavničkog doma Nebojša Radmanović razgovarao sa šefovima klubova, samostalnim poslanicima i predsjednicima političkih stranaka koji su poslanici u Predstavničkom domu

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) obavio je danas telefonske razgovore sa šefovima klubova, samostalnim poslanicima i predsjednicima političkih stranaka koji su poslanici u Predstavničkom domu PSBiH.

U ovim razgovorima obavljene su konsultacije o mogućnostima rada Predstavničkog doma PSBiH u uslovima vanrednog stanja, odnosno stanja prirodne ili druge nesreće izazvane pandemijom korona virusa.

Konstatovano je da postoji opšta saglasnost oko toga da je potrebno pronaći rješenje kako bi Predstavnički dom PSBiH radio i donosio odluke, imajući u vidu trenutnu situaciju, kao i mjere, ograničenja i naredbe kriznih štabova u BiH.

Predsjedavajući Radmanović u vezi s ovim pitanjem narednih dana obavit će i konsultacije sa članovima Kolegija Predstavničkog doma PSBiH. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću