MENI
10.2.2020

Predsjedavajući Doma naroda PSBiH dr. Dragan Čović sastao se s predsjednicom Gornjeg doma Parlamenta Ruske Federacije

"Predsjedavajući Doma naroda PS BiH dr. Dragan Čović sastao se s predsjednicom Vijeća Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentinom Matviyenko, na čiji poziv boravi u službenoj posjeti Ruskoj Federaciji. 

Susret je obostrano ocijenjen vrlo korisnim za unapređenje bilateralnih odnosa i parlamentarne saradnje, osobito na razini gornjih domova koji imaju izraženu ulogu u jačanju demokracije i očuvanju vrijednosti društva.

Dom naroda PSBiH će u maju 2020. godine biti domaćin godišnje konferencije predsjednika senata, koji ce izlagati i raspravljati o značaju i ulozi gornjih domova parlamenata u višenacionalnim državama.

Gospođa Matvienko se još jednom zahvalila predsjedavajućem Čoviću na pozivu za konferenciju, kao novoj prilici za razmjenu iskustava i mišljenja na najvišem parlamentarnom nivou i u multilareralnom formatu.

Predsjedavajući Čović je uoči susreta odao počast i položio vijenac na Grobu neznanog junaka." (saopćenje iz Kabineta predsjedavajućeg Doma naroda dr. Dragana Čovića)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću