MENI
3.10.2019.

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović primio veleposlanika IR Pakistan

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovne Bakir Izetbegović primio je danas u nastupni posjet novoimenovanog veleposlanika Islamske Republike Pakistan u BiH Muhammada Khalida Rao.

U razgovoru su naglašeni dobri prijateljski odnosi Pakistana i Bosne i Hercegovine i iskazana je obostrana namjera da se ovi odnosi nastave jačati i u budućnosti, a posebno u oblasti ekonomske suradnje.

U tom smislu predsjedatelj Izetbegović je naglasio da velika mogućnost za gospodarsku suradnju dviju zemalja leži u povoljnim bescarinskim aranžmanima koje Bosne i Hercegovine ima sa Europskom unijom i u okviru kojih bi bosanskohercegovačko-pakistanski joint-venturi imali iste pogodnosti.

Veleposlanik Rao je izrazio spremnost da se u narednom razdoblju organizira posjet bosanskohercegovačkih gospodarstvenika Pakistanu te se na kraju razgovora zahvalio predsjedatelju Izetbegoviću na prijamu sa željom da se Bosna i Hercegovina što prije priključi EU i NATO savezu. (priopćenje iz Ureda predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakira Izetbegovića)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću