MENI
18.3.2019

Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Nebojša Radmanović učestvovat će na 16. konferenciji predsjednika parlamenata Jadransko – jonske inicijative

Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović učestvovat će na 16. konferenciji predsjednika parlamenata država članica Jadransko – jonske inicijative (JJI), koja će se 18. i 19. marta održati u Budvi.

Na Konferenciji, čiji je domaćin Skupština Crne Gore, bit će razgovarano o turizmu i kulturi kao zajedničkim odrednicama, prednostima i strateškom opredjeljenju država članica JJI.

Gospodin Radmanović obratit će se učesnicima Konferencije u okviru prve, kao i u okviru druge sesije, koja će biti posvećena ulozi parlamentarnih tijela kao značajnom resursu jačanja saradnje u prioritetnim oblastima za države članice Jadransko – jonske inicijative.

Očekuje se da će, na marginama Konferencije, gospodin Radmanović imati i niz bilateralnih susreta sa predsjednicima parlamenata zemalja regiona. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću