MENI
6.6.2018.

Делегација Парламентарне скупштине БиХ у студијској посјети институцијаа Савезне Републике Њемачке

Посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) и члан Парламентарног пленума Енергетске заједнице у име ПСБиХ Предраг Кожул и замјеник предсједавајућег Комисије за спољну и трговинску политику, царине, саобраћај и комуникације Дома народа ПСБиХ Сеад Кадић боравиће, у оквиру пројекта „Регионална сарадња и развој капацитета парламентараца у домену енергетске ефикасности и заштите климе у Југоисточној Европи", 7. и 8. јуна ове године у Берлину, у студијској посјети институцијама Савезне Републике Њемачке.

Циљ студијског путовања је да се представници парламената земаља Југоисточне Европе упознају с најбољим праксама Bundestaga и Budesrata у промоцији јавних политика које се тичу енергетске ефикасности, одрживог саобраћаја и урбане мобилности, те борбе против климатских промјена.

Студијска посјета организује Отворени регионални фонд за Југоисточну Европу који, у име Савезног министарства за економску сарадњу и развој Њемачке, имплементира Њемачка развоја агенција. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу