MENI
6.6.2018.

Izaslanstvo Parlamentarne skupštine BiH u studijskom posjetu institucijama Savezne Republike Njemačke

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) i član Parlamentarnog plenuma Energetske zajednice u ime PSBiH Predrag Kožul i zamjenik predsjedatelja Povjerenstva za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i veze Doma naroda PSBiH Sead Kadić boravit će, u okviru projekta „Regionalna suradnja i razvoj kapaciteta parlamentaraca u domeni energetske učinkovitosti i zaštite klime u Jugoistočnoj Europi", 7. i 8. lipnja ove godine u Berlinu, u studijskom posjetu institucijama Savezne Republike Njemačke.

Cilj studijskog putovanja je da se predstavnici parlamenata zemalja Jugoistočne Europe upoznaju s najboljim praksama Bundestaga i Budesrata u promidžbi javnih politika koje se tiču energetske učinkovitosti, održivog prometa i urbane mobilnosti, te borbe protiv klimatskih promjena.

Studijski posjet organizira Otvoreni regionalni fond za Jugoistočnu Europu koji, u ime Saveznog ministarstva za ekonomsku suradnju i razvoj Njemačke, implementira Njemačka razvoja agencija. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću