MENI
22.1.2018

Članovi Nezavisnog odbora PSBiH posjetili sjedište Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH

Članovi Nezavisnog odbora Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Ilma Mehić – Jusufbašić, Mate Miletić i Ljubomir Kuravica posjetili su danas, u okviru redovnih aktivnosti, sjedište Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i razgovarali sa direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem.

Direktor Vilić upoznao je članove Odbora sa rezultatima rada koji su ostvareni u prethodnom periodu, s posebnim naglaskom na izuzetno dobru saradnju policijskih agencija BiH, Oružanih snaga BiH i Obavještajno – sigurnosne agencije BiH i njihovim opredjeljenjem za kontinuirano unaprjeđenje saradnje.

U skladu sa planskim aktivnostima Direkcije, direktor Vilić upoznao je članove Nezavisnog odbora da je izvršena nabavka dodatnih materijalno – tehničkih sredstava, da se kontinuirano radilo na jačanju kapaciteta Direkcije u smjeru obuke i profesionalnog usavršavanja policijskih službenika, čime je Direkcija ispunila svoju misiju i viziju.

Današnjim posjetom članovi Nezavisnog odbora dali su punu podršku daljem radu Direkcije, kao i budućim planiranim aktivnostima, u skladu sa strateškim dokumentima Direkcije. (kraj) 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću