MENI
7.9.2017.

Započeta 51. sjednica Zastupničkog doma

Na danas započetoj 51. sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) zastupnici su obavili raspravu o utvrđivanju novog roka za dostavu Izvješća o Prijedlogu zakona o parlamentarnom nadzoru, čiji je predlagatelj Privremeno zajedničko povjerenstvo obaju domova PSBiH za pripremu i upućivanje u parlamentarnu proceduru Prijedloga zakona o parlamentarnom nadzoru.

Obavljena je i rasprava u svezi sa Prijedlogom zakona o izmjeni Zakona o državnoj službi u institucijama BiH, čiji je predlagatelj zastupnica Maja Gasal-Vražalica, kao i o  Godišnjem izvješću iz područja poljoprivrede za BiH za 2016. godinu.

Zastupnici su odlučili da se za narednu sjednicu Doma, zbog nenazočnosti predlagatelja, odgodi rasprava o Izvješću Ministarstva sigurnosti BiH o trendovima migracija i aktivnostima na zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda migranata i tražitelja azila, s Mišljenjem Zajedničkog povjerenstva za ljudska prava PSBiH.

Sjednica je prekinuta kod 7. točke dnevnog reda, koja se odnosi na Izvješće o aktivnostima u svezi s izgradnjom Pelješkog mosta i događanja u svezi s izgradnjom mosta na Savi kod Svilaja.

Najavljeno je da će nastavak 51. sjednice Zastupničkog doma PSBiH biti održan u srijedu, 13. rujna 2017. godine. (kraj) 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću